• GTA 6 Türkiye Forum'a Hoş Geldiniz!
    GTA 6 ile ilgili en güncel haberler, detaylı rehberler, oyun ipuçları ve topluluk paylaşımları burada. Yeni içerikleri kaçırma, topluluğa katıl ve GTA 6 heyecanına sen de bizimle ortak ol!

GTA 6'dan 29 Tane Yeni Ekran Görüntüsü Paylaşıldı

• Konu Sahibi: Konu Sahibi: Masso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Masso

Yönetici
27 Ağustos tarihinde Netflix üzerinden yayımlanan 26 dakikalık bir uzun tanıtım videosuyla GTA 6'yı ilk kez oyunu heyecanla bekleyenlerin karşısına çıkaran Rockstar Games, bugün de resmi sitesinin medya kısmını güncelleyerek tanıtım videosunda görülen bazı sahnelerin, basınlara özel olarak gönderilen ve tamamen yeni ekran görüntülerinin 4K çözünürlüklü sürümlerini paylaştı.

Tanıtım videosunun tamamının PlayStation 5 üzerinden gerçek zamanlı oyun içi ara sahnelerden ve oynanıştan oluştuğu ve Rockstar Games’in Netflix ile GTA VI – An Extended Look adı altında yaptığı iş birliğiyle hazırlanan bu özel içerik sayesinde, yıllar sonra oyunun nasıl gözüktüğünü, kalitesini, Vice City’de neler yapılabileceklerini, Jason ve Lucia’nın dinamiğini ve oyuna dair bir sürü şey görmüş olduk. Resmi tanıtımdan önce Rockstar Games, oyunu farklı içerik üreticilerine de kapalı kapılar ardında göstermiş ve bu içerik üreticilerinin de kendilerine gösterilen ayrı tanıtımlardan paylaştığı diğer detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

GTA 6 Yeni Ekran Görüntüleri - 1 Eylül 2026​

Jason_and_Lucia_01.webp

Jason_and_Lucia_02.webp

Jason_and_Lucia_03.webp

Jason_and_Lucia_04.webp

Jason_and_Lucia_05.webp

Jason_and_Lucia_06.webp

Jason_and_Lucia_07.webp

Jason_and_Lucia_08.webp

Jason_and_Lucia_09.webp

Jason_and_Lucia_10.webp

Jason_and_Lucia_11.webp